Tilbud

Saltlakrids

DKK 69,00 DKK 30,00

Booooom! Klar på en smagseksplosion af lakrids? Så synes vi klart at du skal prøve Teafulls mest solgte blanding ‘Saltlakrids’. Blandingen har en kraftig men afrundet lakridssmag, og efterlader en god sødme i munden.

Hvis du har hang til søde sager, så er denne et go-to! Kan stoppe enhver trang til at gå i slikskabet.

Indhold: 80g – svarende til ca. 30 kopper te.

Ikke på lager

Ingredienser: lakridsrod*, appelsinskal*, anis*, stjerneanis*, fennikel*, kanelstykker*, abrikos*, naturlig aroma, *certificeret økologisk

Bedste økologiske lakrids-blanding på markedet

Kender du det, hvor sliksulten begynder at nærme sig og man kæmper for ikke at gå i slikskabet? Teafull har den perfekte løsning til at stille din sliksult, uden at du skal spise noget sukkerholdigt. Denne saltlakrids blanding er super intens. Jo længere tid du lader den trække, des kraftigere bliver smagen.

Blandingen har en base på frugt og urte, og er derfor perfekt egnet til en aften-te, da den ikke indeholder koffein/tein.


Hvorfor vælge løs te?

Oftest er løs te meget bedre kvalitet end brev-te, og kvaliteten af selve teen har stor betydning for smagen. Yderligere har måden du brygger teen på, en stor betydning for smagen. Når du brygger med te-breve, kan tebrevet afgive en smag til tevandet, i øvrigt er tebreve ofte så små at teen ikke har plads til at udfolde sig, og på den måde afgive smag til tevandet. Dette undgår du ved blandt andet at vælge løs te, og bruge et tefilter der har plads til at teen kan udfolde sig.
Teafull har den bedste løsning på dette problem. Bryg på din te på den mest optimale måde med vores unikke tefilter. Teen ligger løst i vandet og har på den måde mulighed for at udfolde sig, og afgiver derfor mest muligt smag til vandet.

 

En god lakrids te, med urter fra naturen

I denne saltlakrids-blanding har vi samlet en masse urter, som indeholder den dejlige naturlige smag af lakrids. I blandingen finder du blandt andet: lakridsrod, anis, fennikel, stjerneanis.

 

Lakrids te med mint? 

Ønsker du en lækker lakrids te med mint smag? Prøv Teafulls Lakrids & Mint. Vi har taget den gode lakridssmag fra Saltlakrids blandingen, og brugt i en sort te version med mynte. Teblandingen har en base på sort indisk assam te, og består yderligere af lakridsrod, pebermynte, stjerneanis.