Tilbud
Lauren Tekande (Large) Viva Scandinavia

Lauren Tekande (Large) – Viva Scandinavia

DKK 400,00 DKK 250,00

Lauren tekanden gør te-oplevelsen en tand bedre – et lækkert skandinavisk design i porcelæn, med bunden beklædt af kork og tilhørende kork låg.
Denne Lauren tekande indeholder 1,2 L, hvilket er en passende størrelse til når gæsterne kommer forbi.

Til tekanden medfølger et te æg som du kan tage af kanden, så du nemt kan filtrere teen fra vandet, når teen har trukket tilstrækkeligt.

I Lauren serien findes også Lauren tekanden i en mindre udgave på 0,8 L. Se den her: Lauren Tekande (small)

Volume: 1,2 L
Højde: 17 cm
Bredde: 12,7 cm
Lauren tekande i porcelæn og kork.

På lager

Kategori:

Materiale: Keramik/porcelæn
Tekanden er lavet af porcelæn som også kategoriseres som et keramisk materiale og derfor går under kategorien keramik tekande.
Tag din tebrygning til nye højder med dette te udstyr. Lauren tekanden er det perfekte te tilbehør uanset hvornår på døgnet du vil brygge te.
Te ægget som medfølger i kanden er et metal tefilter, som er genanvendelig og let at rengøre.  Hvis du blot ønsker at lave én kop te, er det muligt at bruge tefilteret til en kop.

Rengøringsvejledning
Det anbefales ikke at vaske tekanden i opvaskemaskinen. Vask den derfor altid i hånden med en smule neutral sæbe. På den måde tilføjes der ikke en sæbes duft til tekanden, som kan påvirke smagen på de efterfølgende brygninger.
Desuden anbefales det, at du IKKE bruger den i mikrobølgeovnen.

Lauren serien – Viva Scandinavia
I Lauren serien fra Viva Scandinavia får du et stilrent og komplet look. Serien indeholder både tekander i forskellige størrelser, som Lauren Tekande (Large) og Lauren Tekande (Small). Derudover indeholder serien også nogle smukke og stilrene tekopper i samme materiale, porcelæn og kork. Find tekopperne her: Lauren kopper (2 stk).

Andre tekander fra Viva Scandinavia
Fra brandet Viva Scandinavia finder du også mange andre smukke og stilrene tekander. Er du mere til en tekande i glas så tag et kig på Cortica tekanden. Til Cortica tekanden finder du tilhørende kopper, Cortica kopperne.
Cortica serien har en del tilfælles med Lauren serien, da der også i denne serie er anvendt det smukke og naturlige kork som materiale. Men hvad er kork? Kork er et naturligt materiale udvundet af bark fra korkegen.

Anvendelsesmuligheder
Tag et kig i shoppen på hvilke teblandinger du kan anvende i Lauren tekanden. Du kan bruge alt lige fra grøn te, hvid te, sort te osv. Du skal dog være opmærksom på at det er vigtig, at du bibeholder kanden som tekande og ikke også benytter den som kaffekande, da det kan påvirke smagen.