ØKOLOGISK TE HVER MÅNED

Hvad indebærer det?

1

Opdag nye favoritter

Forkæl krop og sjæl med tre nye økologiske kvalitets teer hver måned eller hver anden
2

Viden om månedens teer

Bliv klogere på te. Temperatur, trækketid og anbefalinger. Du finder svarene i hæftet.
3

Fragten er fri

Fragten skal du ikke bekymre dig om, for den er nemlig gratis.

Teafull pakke – månedlig økologisk tepakke

3 slags teblandinger af 50 g pr pakke. (3*50 g)

Hæfte: introduktion til teerne bla. egenskaber, tilberedningsmåder og trække-tid

Fri fragt

Læs mere om Teafull pakken her

149,- pr. pakke

Månedlig Økologisk Tepakke, leveret lige til døren.

Ønsker du at blive forkælet med nye økologiske te-oplevelser hver måned, eller hver anden? Så skal du prøve en Teafull pakke, et abonnements koncept hvor du får tre nye slags teblandinger leveret lige til din hoveddør, månedligt. Der er ingen binding.

Pakken indeholder tre poser á 50g, hvor varianterne varierer for hver måned.  Pakken kan indeholde alt ligefra grøn te, hvid te, oolong, frugt & urte blandinger.

Pakkens indhold er sammensat efter årstider, popularitet og nyheder. Vi forklarer mere om månedsteerne i den vedlagte flyer, som du modtager ved hver forsendelse.

Te i madopskrifter, smoothies og meget mere.
Te kan bruges i mange sammenhænge

Vi anbefaler at du holder dig opdateret enten på vores instagram eller her på hjemmesiden, under vores blog. Vi ligger nemlig nye og spændende te-opskrifter ud, for at give lidt inspiration til hvad du yderligere kan bruge dine månedsteer til. Ens for alle Teafulls opskrifter er, at de alle indeholder te.

På hjemmesiden finder du blandt andet disse opskrifter:

Te drikkes i hele verden, og smager forskelligt hvor end du tager hen.

Te, er næst efter vand den mest udbredte drik i verden. Hvor end du tager hen i verden, er det en oplevelse at smage på te – for te er forskelligt fra land til land. Det er både trækketider, teblandinger, tilberedningsmåder og bryggemetoder som varierer fra kultur til kultur.

Hos Teafull har vi forskellige teblandinger, og nogle afspejler forskellige landes måde at sammensætte te på. Eksempelvis Den gode varme, som er en sort te og minder mest af alt om en god kraftig chai te. Sammensætningen af denne te, afspejler hvordan man i blandt andet Indien foretrækker at drikke deres te.

At nyde en kop te er en oplevelse

I mange år har kaffen haft sit højdepunkt, en hurtig kop kaffe med på farten for at få energiniveauet i top på ingen tid.

Dette er dog ved at ændre sig lidt for lidt. Flere er opmærksomme på de helbred og sundhedsmæssige udfordringer der ved stort koffeinindtag, og flere ønsker en mere rolig tilværelse. Blikket bliver derfor nu igen vendt mod teen, og med god grund, for at nyde en kop indbyder til indre ro og fordybelse. Teen er ikke en hurtig stimulans i en travlt hverdag, men en oplevelse der stimulerer sjælen og samler tankerne.

Vi i Teafull ønsker at forkæle krop og sjæl med nye te-oplevelser, både i form af opskrifter med te, nye metoder at brygge te og iste, og nye smagsoplevelser med ingredienser man ikke før har set i teblandinger.