0

Den lækreste og sundeste morgenmad jeg nogensinde har prøvet. Det er super nemt og enkelt at lave, så det er HELT SIKKERT, at DU også kan lave Matcha smoothie bowl. Matcha er et ”superfood” pulver, som er lavet ved at stenmale teblade til et fint pulver. Ved at benytte sig af denne metode, bevarer man matchaens smag og næringstoffer. Det vil også sige, at når man indtager matcha, så indtager man netop hele tebladet, og dermed også ALLE de næringstoffer der findes i grøn te, også de, som ikke opløses i almindelig te. Du kan bruge matcha i mange sammenhænge, som varm te, i kager, og som her, i en smoothie bowl. Hos Teafull kan du få økologisk matcha med smag, og dette kan altså gøre din matcha smoothie bowl EKSTRA LÆKKER. Vi har matcha jordbær, matcha mint, matcha banan, og ganske almindelig matcha uden tilsat smag.

For at lave en matcha smoothie bowl skal du bruge følgende: En frossen banan, en håndfuld friske spinatblade, en tsk. matcha (evt. med smag, jeg foreslår matcha jordbær), 1 dl sojamælk/havremælk /komælk (brug lige den mælk du ønsker), og tilsidst TOPPING – du kan toppe din matcha bowl med lige præcis det, du elsker.

Ingredienser:
1 frossen banan (brug gerne en moden banan, tag skindet af, læg den i en pose og put den i fryseren)
En håndfuld friske spinatblade
1 tsk. Økologisk Matcha (jeg anbefaler, at man prøver ”Matcha Jordbær” eller ”Matcha Banan” fra Teafull)
1 dl sojamælk/havremælk/komælk (brug lige den mælk, du har lyst til)

Topping: Brug lige præcis det du elsker. På billederne kan du se, at jeg har brugt:
– Hjemmelavet Matcha Muesli (opskrift på vej) – eller brug hvilken som helst anden muesli.
– Blåbær
– Kokosflager
– Mandler
– Banan

1. Skær den frosne banan ud i små stykker.

2. Blend de frosne bananstykker sammen med spinat, matcha og mælk, indtil der ingen klumper er.

3. Top din matcha bowl med f.eks. muesli, blåbær, kokosflager, mandler, banan, hindbær, hasselnødder, frø og mange andre lækre ting og sager.