1. Oplysninger om Teafull

Teafull – CVR NR. 40405399

Reberbansgade 27, 1. mf.  9000 Aalborg

2. Betingelser for køb af abonnement og varer
2.1. Abonnement

2.1.1 For at kunne abonnere på Teafull-pakken skal du videregive dit navn og adresse, og samtidig have adgang til et dankort eller et kreditkort til betaling af dit abonnement.
2.1.2 Når du tegner et abonnement på en Teafull-pakke skal du være opmærksom på at websitet kun forhandler abonnementer til levering af produkter til adresser i Danmark (Dette gælder desværre ikke adresser på Grønland og Færøerne).

2.2 Generelt køb (ikke-abonnement)

2.2.1. For at kunne købe varer på Teafull skal du videregive dit navn og adresse, og samtidig have adgang til et dankort eller kreditkort til betaling af varerne.
2.2.2. Du skal være opmærksom på at som kunde med adresse på Grønland og Færøerne, kan der forekomme ekstra gebyr ved levering.

3. Priser – abonnement

3.1. Ved køb af et abonnement indgår du en aftale med Teafull. Vi vil bekræfte modtagelsen af din ordre ved at sende en ordrebekræftelse til den e-mail adresse, du indtastede.

3.2. Abonnement aftalen medfører, at du én gang pr. kalendermåned, får leveret en Teafull-pakke til den adresse du har angivet.

3.3. De priser der er gældende for dit abonnement, er fremhævet i forbindelse med din oprettelse af abonnementet. Med undtagelse af åbenlyse typografiske fejl gælder de priser og fragtomkostninger, der til enhver tid er angivet på websitet. Priserne er inklusive moms. Prisen for et abonnement består af et periodemæssigt abonnementsgebyr (f.eks. et månedligt gebyr).

3.4. Ved indgåelse af dit Teafull-abonnement, accepterer du at betale det periodemæssige abonnementsgebyr, inden abonnementet opsiges.
3.5. Dit abonnement kan til enhver tid opsiges eller pauses til udløb af den periode, som du har betalt for.

3.6. Den første periodemæssige abonnementsgebyr betales straks i forbindelse med oprettelse af et Teafull abonnement og efterfølgende periodemæssige abonnementsgebyrer betales normalt den samme dato i hver kalendermåned. Dette kan dog varierer med et par dage.

4. Levering
4.1. Abonnement

4.1.1. Efter indgåelse af et abonnement, vil du modtage Teafull-pakken hver måned. Afhængig af hvornår i en kalendermåned du har oprettet et Teafull abonnement, vil Teafull-pakken blive leveret kort efter, og omtrent samme dato i de følgende kalendermåneder. Der tages dog højde for at weekend og helligdage, hvilket vil sige at pakken kan blive leveret både før og efter oprettelsesdatoen.  En anslået leveringstid er angivet i den meddelelse, du modtager, når Teafull-pakken er blevet eller vil blive sendt til dig.

4.2. Generelt køb (ikke-abonnements varer)
4.2.1. Når en ordre bliver afgivet vil pengene med det samme blive trukket fra kundens bankkonto. Ved bestilling afsendes ordren normalt indenfor 24 timer, hvis varen er på lager.
Normal leveringstid til adresser i Danmark er 2-3 hverdage efter bestillingen er blevet afsendt. Alle varer sendes enten med DAO eller Bring. Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

5. Opsigelse – Abonnement

5.1. Du kan til enhver tid og uden begrundelse opsige abonnementet til ophør ved udløbet af den til enhver tid gældende abonnementsperiode.

5.2. Du afmelder dit abonnement ved at sende en e-mail til kontakt@teafull.dk. Teafull opsiger abonnementet ved at sende en meddelelse tilbage til den e-mail adresse, som du skriver fra.

6. Fortrydelsesret
6.1. Køb af te hos Teafull er ikke omfattet fortrydelsesret, da der er tale om køb og levering af fødevarer til husstandens løbende forbrug. Dermed sikrer du dig også imod, at den te du modtager, ikke tidligere har været ude hos andre kunder.
6.2. Ved køb af varer som ikke er en fødevarer (te), har du 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. Du skal indenfor 14 dage fra modtagelsen af din bestilling, give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Beskeden skal gives til eller du kan ringe mellem kl. 15-18 i hverdagene på +45 28 34 22 47. I din besked skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.
Denne returret gælder kun for varer der IKKE er taget i brug.

Teafull tilbagebetaler ikke leveringsomkostningerne ved tilbagesendelse af varer.

7. Persondatapolitik

7.1. Hvis du har givet samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Teafull, har vi dit navn og din e-mail til dette formål.
Har du abonnement, indgår du en abonnementsaftale med Teafull.
Det betyder, at vi har: Navn, identifikations- og kontaktoplysninger

– Navn

– identifikation- og kontaktoplysninger (adresse, telefonnummer, e-mail adresse)

  • Betalingsoplysninger i forbindelse med dit køb

  • Din købshistorik

  • Login-oplysninger på websitet, herunder kreditkort- og betalingsoplysninger

  • Dine henvendelser, svar på spørgsmål og anden kommunikation med Teafull.

Teafull beskytter dine oplysninger og du kan læse alt om Persondatapolitikken her

8. Kontakt vedrørende spørgsmål

8.1. Har du spørgsmål skal du være mere end velkommen til at kontakte mig på kontakt@teafull.dk

8.2. Disse betingelser gælder for websitet www.teafull.dk, de abonnementservices, der tilbyder på websitet og de produkter der leveres i henhold til abonnementer. Læs venligst disse handelsbetingelser.

9. Klagemuligheder

9.1. Har du en klage over et produkt, håber vi at du vil tage eventuelle udfordringer direkte med os. Det er hurtigere for dig, og vi er klar ved telefonerne og tasterne, og vil meget gerne hjælpe.

9.2. Fra den 15. februar 2016 får alle forbrugere i EU desuden en ny fælles europæisk klageportal, der giver mulighed for at klage direkte til virksomheder i andre EU-lande. Hensigten med den europæiske klageportal er at gøre det nemmere for både forbrugere og netbutikker at håndtere klagesager på tværs af grænserne. Denne mulighed skal du naturligvis også have. Du kan finde link til klageportalen her http://ec.europa.eu/consumers/odr/.